Naamloos document
   
FlashNifties Flash Slideshow

onze verschillende LIJMen met de juiste functies

Wanneer u nieuwe tegels, wanden of vloeren wilt leggen, dan is het handig om de juiste lijm te gebruiken. Bij Tegelhome bent u aan het juiste adres. Wij verkopen zes uitstekende lijmen die uiterst geschikt zijn voor het leggen van nieuwe vloeren, mozaïek, plafonds, vloerverwarming, gips, natuursteen en hout.

Het gebruiken van poederlijm

Wij verkopen twee soorten poederlijm. De poederlijm zal eerst moeten worden aangemaakt met water en wordt vervolgens hard. Er bestaan zowel snel verhardende poederlijmen als langzaam verhardende poederlijmen. De snel verhardende variant kan worden gebruikt wanneer de ruimte snel weer in gebruik moet worden genomen.

De twee soorten poederlijm die wij verkopen zijn de Mapei Adesilex P9 Poederlijm en de Mapei Keraflex Maxi S1 Poederlijm. De Mapei Adesilex P9 Poederlijm is een snel hechtende lijm op cementbasis. Deze lijm is uiterst geschikt voor het zetten van keramische tegels en vloerverwarming. Ook kan deze lijm gebruikt worden voor het aanbrengen van isolatiemateriaal. De Mapei Keraflex Maxi S1 Poederlijm is ook op cementbasis, maar heeft een low dust technologie. Deze lijm is uiterst geschikt voor het aanbrengen van keramische tegels en natuursteen. De Mapei Keraflex S1 kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt. Ook kan deze lijm worden gebruikt voor het aanbrengen van isolatiemateriaal.

Onze overige lijmen

Naast poederlijm maken wij ook gebruik van andere lijmen, zoals de Mapei Wapegum WPS. De Mapei Wapegum WPS is een gumlijm die uitstekend geschikt is voor in huis. Deze lijm is sneldrogend en is waterdicht. De Mapei Wapegum WPS is geschikt voor elk type ondergrond en zorgt ervoor dat vloeren en wanden waterdicht worden gemaakt.

De Mapei Mapesil AC Siliconenkit is een schimmelbestendige kit, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Deze kit is geschikt voor het afdichten van dilatatievoegen in vloeren en bekleding. De kit kan binnenshuis en buitenshuis worden gebruikt.

De andere lijmen die wij verkopen zijn de Mapei Primer G Voorstrijk en de Mapei Ultramastic III Pastalijm. Het voorstrijkmiddel Mapei Primer G is geschikt voor het behandelen van gips- en anhydrietoppervlakken. De Mapei Ultramastic III is een pastalijm die men kan gebruiken bij het aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels.

Mapei Adesilex P9 Poederlijm

Maat: 
25 kg.
Merk: Mapei
Serie: Poederlijm
Kleur: grijs
Materiaal: poederlijm

Sterkhechtende lijm op cementbasis voor het zetten van keramische tegels; loopt niet van verticale oppervlakken. Is geschikt voor vloerverwarming.

TOEPASSING:
Verlijming van alle soorten keramische tegels en mozaiektegels op vloeren, wanden en plafons, zowel binnen als buiten. Tevens geschikt voor puntsgewijze verlijming van isolatiemateriaal, zoals polystyrolschuim, polyurethaanschuim, glaswol, steenwol, Heraklith, geluidswerende platen enz.


Mapei Keraflex Maxi S1 Poederlijm

Maat: 
25 kg.
Merk:Mapei
Serie:Poederlijm
Kleur: grijs
Materiaal: Poederlijm

Glijvaste, vervormbare cementlijm met low dust technologie, met hoge presentaties en een langer open tijd, voor keramische tegels en natuursteen: bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van gres porcellanato en natuursteen van groot formaat.

TOEPASSING 

  • Het binnens-  en buitenshuis verlijmen van alle soorten (dubbelgebakken, enkelgebakken, gres porcellanato, klinker- en cottotegels, enz.) en formaten keramische tegels op niet vlakke ondergronden en pleisterlagen, zonder deze eerst te hoeven egaliseren. De lijm kan worden opgebracht in laagdikten tot 15 mm.
  • Het binnens- en buitenshuis verlijmen van natuursteen (mits dit vochtbestendig en -ongevoelig is).
  • Het puntsgewijs verlijmen van isolatiemateriaal, zoals polyurethaanschuim, glaswol, steenwol, Eraclit, geluidswerende platen van polystyreen, kurk enzovoorts.

Mapei Mapegum WPS

Maat: 5 kg.
Merk: Mapei
Serie: Gum
Kleur: groen
Materiaal: Gum

Sneldrogend, vloeibaar, elastisch membraan voor een waterdichte afdichting binnenshuis.

TOEPASSING
Vloeibare, waterdichte laag voor oppervlakken binnenshuis die niet continue in contact staan met water of met stuwvocht. Mapegum WPS kan worden toegepast op elk type ondergrond, zoals; wanden in gipskartonplaat, gips- en cementpleister, hout, ondergronden van cement en anhydriet, magnesiet en gietasfalt. Met dit product kunnen wanden en vloeren in badkamers en doucheruimten waterdicht worden gemaakt alvorens hierop keramiek of natuursteen wordt aangebracht.


Mapei Mapesil AC – Siliconenkit

Maat: Tube
Merk: Mapei
Serie: Siliconenkit
Materiaal: Siliconenkit
Kleur  o.a:  zilvergrijs , cementgrijs , wit , antraciet , zwart , jasmijn

Oplosmiddelvrije, schimmelbestendige siliconenkit met netvorming op basis van azijnzuur, leverbaar in 26 kleuren en transparant. (5 kleuren zijn online te bestellen, de rest is op aanvraag)

TOEPASSING
Het afdichten van dilitatievoegen die onderhevig zijn aan bewegingen ter grootte van +/- 25% van de beginafmeting, in vloeren en bekledingen in keramiek, zowel binnens- als buitenshuis, zwembaden, badkamers, doucheruimte enz.


Mapei Primer G Voorstrijk

Maat: 1 liter of 10 liter
Merk: Mapei
Serie: Voorstrijk
Kleur: Wit
Materiaal: Voorstrijk

Voorstrijkmiddel op basis van kunstharsen in waterige dispersie

TOEPASSING
Het behandelen van gips- of anhydrietoppervlakken alvorens keramiek of natuursteen aan te brengen met cementlijmen of alvorens te egaliseren. De te behandelen oppervlakken moeten schoon en zuigend zijn. Gebruik het middel 1:1 tot 1:3 aangelengd met water op oude cementondergronden voor het fixeren van stofresten en het creeren van een gelijkmatige zuiging bij dekvloeren voorafgaand aan egalisatie of verlijming. Onverdund aanbrengen op volkomen droge gips-of anhydrietondergronden (resterend vochtgehalte maximaal 0,5%)


Mapei Ultramastic III Pastalijm

Maat: 16 kg.
Merk: Mapei
Serie: Pastalijm
Kleur: wit
Materiaal: Kant &  klaar lijm

Gebruiksklare glijvaste pastalijm met een langere open tijd en hoge prestaties voor het aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels
.
TOEPASSING

  • Binnenshuis lijmen van alle soorten tegels en mozaïek op wanden, vloeren en plafonds.
  • Buitenshuis lijmen van alle soorten keramische tegels en keramisch mozaïek op wanden.
  • Het verlijmen van thermische of akoestische isolatieplaten, decoratieve plafonnering gasbetonblokken op alle ondergronden die gewoonlijk in de bouw worden toegepast. Bij uitstek geschikt voor elastische en vervormbare niet-metalen ondergronden.

 

 

acties tegelhome
Naamloos document
Nieuws

3D-tekening

Wij hebben ook Sunshowers!
Tegelhome Meppel

Kosterweg 4
7949 AM Rogat (Meppel)

Telefoon: 0522-445151
Fax: 0522-445196
E-mail: info@tegelhome.nl
Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
den

Gesloten
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 16:00
den


13:00 - 17:30
13:00 - 17:30
13:00 - 21:00
13:00 - 17:30
Zoekwoorden

Tegels zetten
Montage Tegels
Vloerverwarming
Badkamers
Kranen
Whirlpool
den

Badmeubels
Complete badkamer
Tegelvloer
Wandtegels
Actie Tegels
Wandcloset
den

Sanitair
Douchewanden
Vloertegels
Tegelzaak
Tegels Meppel
Badkamer Meppel
 
Copyright © 1998 - 2011 Tegelhome Meppel - Meer dan 1000M2 Tegel en Badkamerplezier!