Naamloos document
   
FlashNifties Flash Slideshow

nieuwe tegels tegen de laagste prijs

Een goede tegel kan uw badkamer, keuken of woonkamer maken of breken. De beslissing over de juiste soort tegel moet dan ook zorgvuldig worden genomen. De medewerkers van Tegelhome kunnen u helpen om de juiste beslissing te maken. We hebben een tegelafdeling met een groot assortiment tegels. Deze afdeling is van maandag tot en met zaterdag geopend. U bent altijd welkom om te komen kijken, en onze collega’s staan altijd klaar om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Grote voorraad, voordelige prijzen

Op onze tegelafdeling in onze showroom kunt u verschillende tegels vinden die geschikt zijn voor uw badkamer, keuken of toiletruimte. Wij verkopen tegels afkomstig van maar liefst 38 verschillende merken, waardoor de kans groot is dat u de tegel kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Daarnaast is het een voordeel dat wij een groot aantal tegels zelf importeren. Wij kunnen onze klanten dan ook vaak direct tegels, lijmen, voegen en kitten uit voorraad leveren. Het voordeel aan het zelf importeren is dat er geen tussenhandel bij komt kijken, dit zorgt voor lage prijzen. Vaak kunnen wij aan onze klanten direct alle producten leveren die zij nodig hebben. Wanneer dit niet het geval is, dan zullen wij zorgen voor een nabestelling. Ook streven wij naar korte levertijden.

Lijmen

Wanneer u nieuwe tegels, wanden of vloeren wilt leggen, dan is het belangrijk om de juiste lijm te gebruiken. Ook daarvoor bent u bij Tegelhome aan het juiste adres.

Een offerte aanvragen

Het is mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Deze offerte is door u binnen enkele minuten aangevraagd. De medewerkers van Tegelhome zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen. De prijs wordt berekend aan de hand van het soort tegel en de afmeting van het oppervlak. Ook speelt de vraag mee of onze klanten gebruik willen maken van de legservice. Zo ontvangt u een offerte op maat.

Ook is het mogelijk om een offerte op te laten stellen aan de hand van een persoonlijk gesprek. Een medewerker van Tegelhome zal in overleg met u een plan maken voor de inrichting van uw keuken, badkamer of toiletruimte, en zal vervolgens een offerte samenstellen. Wanneer u interesse heeft in een persoonlijk gesprek of in een offerte, dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail of per telefoon. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Onze tegelafdeling

 
Hieronder enkele merken die wij voeren

Apavisa Flaviker Marazzi Spanje Quick Drain Tagina
Bärwolf Gardenia Maxime Rak Villeroy&Boch
Century Geotiles Möller Chemie Rodiam  
Cerdomus Grandeur Mosa Schluter  
Coba Harlinger Aardewerk Novabell Sichenia  
Coem Hitit Panaria Sintesi  
Del Conca Impronta Pastorelli Sphinx  
Drain 4 You Kerateam Pavigres Steenbok  
Eurocol Mapei Quadra Steuleracties tegelhome
Naamloos document
Nieuws

3D-tekening

Tegelhome Meppel

Kosterweg 4
7949 AM Rogat (Meppel)

Telefoon: 0522-445151
Fax: 0522-445196
E-mail: info@tegelhome.nl
Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
den

Gesloten
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
09:00 - 16:00
den


13:00 - 17:30
13:00 - 17:30
13:00 - 21:00
13:00 - 17:30
Zoekwoorden

Tegels zetten
Montage Tegels
Vloerverwarming
Badkamers
Kranen
Whirlpool
den

Badmeubels
Complete badkamer
Tegelvloer
Wandtegels
Actie Tegels
Wandcloset
den

Sanitair
Douchewanden
Vloertegels
Tegelzaak
Tegels Meppel
Badkamer Meppel
 
Copyright © 1998 - 2017 Tegelhome Meppel - Meer dan 1000M2 Tegel en Badkamerplezier!